A DC Extended Universe (DCEU) rajongói 2022. október 19-én készüljenek a mozikba, mert a Fekete Ádám (2022) című film hamarosan hazánkban is a nagy vásznakra kerül.

A legújabb westernfilm, amely egyben a Shazam spin-off filmje is! Ez (2019) Fekete Ádám figurájának eredettörténetét adaptálja, akit egy legjobb hollywoodi színész, Dwayne Johnson, más néven The Rock alakít.

Teljes Black Adam (2022) Online magyar HD. Filmek Black Adam online Magyar indavideo Black Adam Online teljes film magyarul.

Miután 2021 óta késik az adás dátuma, a rajongók végre láthatják a The Rock menő akcióját, amely ezt a bonyolult antihős figurát a nagy képernyőre hozza. Képes lesz a teljesítménye felülmúlni a rajongók elvárásait?

Mielőtt közvetlenül bebizonyítaná a 2022-es Fekete Ádám teljes filmet, először olvassa el Jaka teljes kritikáját a legújabb szuperhősfilmről, gyerünk! Ne aggódj, vannak viták a szinopszistól, érdekes tényektől, előzetesekig, a film megtekintéséhez és letöltéséhez vezető linkig.

Fekete Ádám film szinopszis, A hős Kahndaq feltámadása

A Black Adam DC Teth-Adam, más néven Black Adam (Dwayne Johnson) történetét meséli el. Kahndaq ősi városának antihőséről van szó, akit közel 5000 éve rabosítottak csak azért, mert rendelkezik az ókori egyiptomi istenektől örökölt hatalommal.

Végül sikerül kiszabadulnia, és a modern világba kerül, ahol tombol, és mindenhol pusztítást végez.

Akciójával sikerült felkelteni az Amerikai Igazságügyi Társaság (JSA) figyelmét is, egy szuperhőscsapatnak, amely olyan hősökből áll, mint a Doctor Fate (Pierce Brosnan), az Atom Smasher (Noah Centineo) és a Cyclone (Quintessa Swindell).

Megpróbálták megtanítani Ádámnak, hogyan legyen inkább hős, mint gazember. Ádámnak együtt kellett dolgoznia velük, hogy megállítson egy gonosz erőt, amely sokkal erősebb, mint maga Ádám.

Megtehetik?

Érdekes tények a Black Adam című filmről (2022), Shazam örök ellenségének antihősének debütálásáról

A sztori oldalától és az érintett szereplők sorától eltekintve, még mindig sok érdekes tény van erről a legújabb, 2022-es akciófilmről, amelyek még türelmetlenebbé teszik a teljes Fekete Ádám-filmet a mozikban. Tekintse meg Jaka összefoglalóját alább.

  • A Black Adam 2022 a DCEU 11. filmje, és a karakter eredettörténetét meséli el.
  • 2014 szeptembere óta maga Dwayne Johnson igazolta le a Fekete Ádám gonosz szerepét.
  • Kezdetben Fekete Ádám alakjának a Shazam című filmben kellett volna megjelennie! (2019). De nem így történt, mert eldőlt, hogy a figura azonnal szólófilmjében debütál.
  • Emellett az is volt, hogy Fekete Ádám feltűnik a The Suicide Squad-ban (2021), de ez meghiúsult, miután James Gunn lett a rendező.
  • Szóval a DC egyik legjobb szuperhősfilmjének spin-offja, természetesen nem lehetetlen, hogy később lesz egy Black Adam vs Shazam harc. Ráadásul Ádám alakja Shazam örök ellensége a képregényekben. Ha megtörténik, nagyon klassz lesz, és az egyik legjobb DC szuperhősfilmes jelenetté válik, itt!
  • A Black Adam megjelenési dátumát valójában 2021 decemberére tervezték, azonban a Covid-19 világjárvány miatt elhalasztották.
  • Ezenkívül egy további casting folyamatot is el kellett végezni, beleértve néhány JSA-tagot. A forgatókönyvet is át kellett írni, így a forgatás csak 2021 áprilisától augusztusáig mehetett végbe.
  • Dwayne Johnson azt ígéri, hogy a Fekete Ádám (2021) című film másként fog megjelenni, mint a többi szuperhősfilm. Látod, ez a karakter egy antihős, akinek az etikai kódexe nagyon homályos.
  • Fekete Ádám egy antihős, aki feltámad az elnyomásból, és olyan képességekkel rendelkezik, mint Superman. Neki, ha valaki megsérti magát vagy a családját, akkor Ádám megöli őket. Nincs kegyelem.
  • Van némi különbség a Fekete Ádám képregény és a filmváltozat között. Ebben a filmben Fekete Ádámot antihősnek mondták, míg a képregényekben ő volt Shazam főgonosza.
  • Állítólag Atom Smasher és Maxine Hunkel aka Cyclone karakterei is metahumán tinédzserekből fejlődtek ki, míg a képregényekben szuperhősökké váltak.
  • Egy kis spoiler, sok DCEU karakter fog feltűnni ebben a filmben, még akkor is, ha csak elhaladnak mellette. Mint Djimon Hounsou, aki visszatért Shazam varázslónak, Viola Davis mint Amanda Waller, és azt mondta, hogy lesz egy Kal-El, azaz Clark Kent, egy banda. Lesz Superman vs Black Adam? Nagyon várjuk!

Black Adam teljes film magyarul videa
Black Adam teljes film magyarul videa ,Black Adam teljes film magyarul 2 OnlineBlack Adam előzetes magyarul
Black Adam teljes film
Black Adam
Black Adam teljes film magyarul indavideo
Black Adam teljes film magyarul indavideo
Black Adam Teljes Film Magyarul online filmnézés,